Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Termékek Menü

Yamaha MusicCast RX-AS710D 7.2 házimozi erősítő

Ár:
349.999 Ft
Gyártó: Yamaha
Cikkszám: 4957812587709
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2023-02-04

Leírás

 

MusicCast RX-AS710DFőbb jellemzők:

  • AVENTAGE AV vevőkészülékek: a legmagasabb szintű audió teljesítmény elérésére tervezték
  • Az antirezonanciás technológia (ART) A Wedge segíti annak biztosítását, hogy a vibrációk ne befolyásolják a hangminőséget
  • 7 csatornás erős surround hangzás
  • 60 W csatornánként (8 ohm, 20Hz-20kHz, 0,07% THD, 2-ch hajtva)
  • Wi-Fi beépített és vezeték nélküli közvetlen kompatibilis az egyszerű hálózathoz
  • AirPlay, Napster®, Spotify® *, Pandora® *, JUKE * zene streaming szolgáltatás és AV vezérlő alkalmazás * A zenei szolgáltatás elérhetősége régiónként változik.
  • DSD 2.8MHz / 5.6MHz, FLAC / WAV / AIFF 192kHz / 24bit, Apple Lossless 96kHz / 24 bites lejátszás
  • Virtuális térhatású hangsugárzó 7.1 csatornás tartalmak lejátszásához 5.1 csatornás rendszerrel

Az első, vékony, kompakt AVENTAGE modell, ez a 7,2-csatornás hálózati AV vevő kiváló hangminőséggel rendelkezik Anti-Resonance technológiával és kiváló minőségű alumínium előlappal. A DAB/DAB+ tuner digitális adásokhoz, Wi-Fi és Bluetooth® beépített, 4K Ultra HD kompatibilis HDCP2.2 és sokoldalú zónavezérléssel is rendelkezik.

Vékony és kompakt, egy rendes megjelenéshez

Az RX-AS710D csak 111 mm magas és 377 mm mély. Ez szépen illeszkedik a szűk AV állványokhoz anélkül, hogy elölről kinyílt volna. Ez megkönnyíti a rendszert, ahol azt szeretné, és szép megjelenést kölcsönöz.

MusicCast

A MusicCast egy új forradalom a hálózati zenehallgatásban, használja az összes MusicCast eszközt együtt vagy külön-külön, teljesen ontől függ. Vezérelje azt, mindegyik alkalmazásból, intuitív, gyors és egyszerű használatra tervezve. Használjon hangsávot, vezeték nélküli hangszórót, AV-vevőt, HiFi-hangot, attól függően, melyik felel meg legjobban, keverje össze és illessze össze, majd bővítse a MusicCast rendszert az idő múlásával. A Yamaha minden újdonsága és a MusicCast rendszer mindenki számára elérhető.

A MusicCast kibővíti a szórakozási lehetőségeket

A MusicCast nagy teljesítményű vezeték nélküli hálózatot használ a zene és az audio élvezet érdekében. Digitális zenei tartalmat továbbíthat az okostelefonról, PC-ről vagy NAS-ról az otthonában lévő egyéb MusicCast eszközökre. Megoszthatja a zenét külső eszközökről is, például egy TV-t vagy BD lejátszót csatlakoztatva az RX-AS710D készülékhez. A Bluetooth-kapcsolattal rendelkező okostelefonok vagy táblagépek hangtartalma is több helyiségben szólaltatható meg.

Bluetooth® kompatibilis a vezeték nélküli zenei adatfolyamhoz

Ez az AV rádióerősítő Bluetooth funkcióval rendelkezik, így egyszerűen kezelheti a vezeték nélküli zenelejátszást okostelefonokon és egyéb eszközökön. A Yamaha Compressed Music Enhancer most már optimalizált a Bluetooth audio átvitel érdekében, így biztosítva, hogy a zene élénk, élénk hangminőséget biztosítson még a vezeték nélküli lejátszás során is.

Bluetooth kimenet a kényelmes zenei adatfolyamhoz

Az RX-AS710D a legújabb Bluetooth technológiával van felszerelve, így a vezeték nélküli működés kényelmesebbé válik, mint valaha. Az RX-AS710D-től Bluetooth-fejhallgatókig zenét hallgathat privát hallgatásra vagy Bluetooth hangszórókra.

4K Ultra HD teljes támogatás 4K60p, HDCP2.2 és HDR * A HDMI 2.0a spec

Ez az AV vevő teljesen támogatja a legújabb HDMI szabványokat. A 4K videó 60 kép / másodperces áthaladásának köszönhetően teljes mértékben élvezheti a 4K felbontású videokép minőségét a lebontás nélkül. Ezenkívül megfelel a HDCP2.2 szerzői jogi védelmi szabványnak a 4K video átvitelhez.

Emellett támogatja a HDR (High Dynamic Range) videót is, amely jobb képminőséget nyújt, miközben egyidejűleg nagyobb részleteket biztosít a kép sötét és élénk részei számára.

* Firmware frissítésre van szükség a HDR engedélyezéséhez és a firmware frissítés ütemezéséhez.


Az Anti Resonance Technology Wedge segíti annak biztosítását, hogy a rezgések ne befolyásolják a hangminőséget

Az Anti Resonance Technology (ART) Wedge egy ötödik láb az egység közepén. Csillapítja a rezgéseket az erőátviteli transzformátorból, a teljesítménytranzisztorokból és a hűtőbordákból, valamint a rezgésekből, amelyeket a hangszórók hangja okozhat.


Az alumínium elülső panel a vizuális és hangzásbeli előnyöket kínálja

Mindegyik AVENTAGE komponens ugyanolyan elegáns, tiszta kialakítású, elegáns alumínium előlapgal és érintőgombokkal/választókarokkal. Az alumínium elülső panel hatékonyan védi az érzékeny áramköröket a külső zaj és az elektronikus sugárzás által generált dimmer kapcsolók, fluoreszcens világítás, videó monitorok és így tovább. Ez biztosítja az optimális hangminőséget a legszélesebb telepítési környezetben.


HDMI a 3D és Audio Return Channel csatornákkal

A 3D azt jelenti, hogy a vevő képes kezelni a 3D jeladatokat. Az Audio Return Channel funkció lehetővé teszi az adatok küldését és fogadását ugyanazon a HDMI kábelen keresztül, így egyetlen TV-kábellel hallgathatja a hangot a TV-ről, különösebb optikai kábel nélkül.


Élvezze a digitális rádiót a DAB/DAB+ Tunerrel

A DAB és a továbbfejlesztett DAB+ verzió a Digital Audio Broadcasting, amely nagy hangminőségű rádióállomások széles választékát kínálja. További előnyei közé tartozik az automatikus hangolás a rendelkezésre álló állomáshoz, amelyhez listát lehet választani, és az olyan információk megjelenítése, mint az állomás neve és a zenei műfaj. Az RX-AS710D segítségével 40 DAB/DAB+ állomást állíthat be.


Támogatás a 21: 9 képarányhoz

A 21:9 képarányú támogatás a Cinema Scope formátumban rögzített filmek megjelenítésére szolgál. Ha ezeket a filmeket a szokásos 16:9 arányban tekintik meg, akkor a képernyő tetején és alján fekete sáv látható; 21: 9 megszünteti ezeket a sávokat.

Hálózati funkciók

Ez az AV vevő számos olyan hálózati funkciót kínál, amelyek lehetővé teszik több forrás elérését. Az AV-vevőt a WebBrowser Control használatával csatlakoztathatja Mac®-hez vagy PC-hez, és az internetes rádiót, a Pandora®, a Rhapsody®, a Spotify vagy a SiriusXM Internet Rádió kétirányú vezérlését teszi lehetővé. Az AV Controller App (az iTunes® vagy a Google Playen keresztül) számos funkciót vezérel iPod®, iPhone®, iPad® vagy Android ™ telefonokról / táblagépekről.

Beépített Wi-Fi és Wireless Direct

A beépített Wi-Fi lehetővé teszi vezeték nélküli kapcsolatot a vezeték nélküli útválasztóval, ami nagyban megkönnyíti a rendszeres kapcsolatokat a hálózati hang (PC / NAS) és a zene streaming szolgáltatások élvezetéhez. Ha nem áll rendelkezésre Wi-Fi útválasztó, az egyedülálló Wireless Direct funkció nemcsak az AV Controller App, az AirPlay® stb. Segítségével közvetíti a zenét közvetlenül az okostelefonról vagy a táblagépről, hanem lehetővé teszi az AV-vevő vezérlését is .


AV Controller App a könnyű, kényelmes működtetéshez

Ez az AV rádióerősítő lehetővé teszi az iTunes App Store vagy a Google Playen letölthető Yamaha AV Controller alkalmazást a be/ki kapcsoláshoz és a hangerő szabályozására, a bemeneti és a DSP módok kiválasztására és más funkciók iPhone és Android készülékek kezelésére. 23 különböző nyelven is használható, és testreszabhatja a felületet a fel nem használt ikonok és a átnevezési funkciók elrejtésével. A tablett verziója is elérhető.

DSP paraméterek egyszerű és részletes beállítása

Ez az AV rádióerősítő számos hangprogrammal rendelkezik, amelyek a Yamaha eredeti DSP technológiáját alkalmazzák. Lehetővé teszik, hogy könnyedén létrehozhassanak hangterületeket, mint például a filmek vagy koncerttermek a szobában, és élvezhessék a természetes sztereoszkopikus hangzásképeket. Most már használhatja az AV Controller alkalmazást, hogy beállíthassa a DSP-paramétereket ahhoz, hogy megfeleljen a kívánt zenei/film vagy a kívánt hangulatnak. Kétféle mód közül választhat: Alap és Speciális.


AirPlay Lehetővé teszi a Streaming Music AV vevőkészülékes használatát

Ez az AV-vevő támogatja az AirPlay-t, ami azt jelenti, hogy az iPod touch, az iPhone vagy az iPad, valamint az iTunes Mac vagy PC-ken keresztül fogadhat vezeték nélkül zenét. Így egyszerűen élvezheti a zenét a mobileszközökön vagy számítógépén a házimozirendszeren. A megtekinthető metaadatok, például a dal címe, az előadó neve.


Spotify Connect milliónyi dal streamelésére

Az okostelefonján található Spotify alkalmazással azonnali hozzáférést kaphat több millió dalhoz. Most pedig ezeket a dalokat a Spotify Connect segítségével továbbíthatja a Yamaha rendszerébe. Csak nyomja meg a lejátszás gombot a zenék közvetítéséhez. A zenelejátszás közben személyre szabhatja a lejátszási listákat és fogadhat telefonhívásokat.


JUKE kedvenc zenéi számára

Ez az AV rádióerősítő lehetővé teszi az iTunes App Store vagy a Google Playen letölthető Yamaha AV Controller alkalmazást a be/ki kapcsoláshoz és a hangerő szabályozására, a bemeneti és a DSP módok kiválasztására és más funkciók iPhone és Android készülékek kezelésére. 23 különböző nyelven is használható, és testreszabhatja a felületet a fel nem használt ikonok és a átnevezési funkciók elrejtésével. A tablett verziója is elérhető.


USB digitális csatlakozó az iPod és iPhone készülékhez az előlapon

Az elülső panel USB-portja lehetővé teszi az iPod/iPhone kényelmes csatlakoztatását. Mivel az iPod/iPhone digitális jele közvetlenül az AV vevőkészülékre kerül, nincs jel veszteség vagy interferencia, így élvezheti a lehető legjobb hangminőséget. Ráadásul a rádióerősítő távirányítójával az iPod/iPhone zenelejátszási funkciók működtethetők.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!