Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Termékek Menü

Szerviz, garancia

Szervizelési és garanciális kérdésekben keresse az alábbi hivatalos márkaszerviz elérhetőségek egyikét:


Hi-Fi és multimédia termékek
(erősítő, elektronika, hangfal, soundbar, hangprojektor, fej- fülhallgató, bluetooth/hordozható hangszóró)
AKG, Crunch, Jam Audio, Jamo, JBL, Harman/Kardon, Hifonics, Infinity, Klipsch, Marley, Renegade, Yamaha

Figyelem!
A gyári vagy egyéb csomagolás hiányában a készülékek szállítás közben sérülhetnek. Az így keletkező károk elkerülése érdekében kérjük a vásárlóktól a készülékek megfelelő védelmét biztosító gyári vagy egyéb csomagolás biztosítását. Ezek hiányában az esetlegesen keletkező károkért nem vállalunk felelősséget.

 

Szerviz és átvevőpont: 
Cordon Electronics

1045 Bp. Széchenyi tér 9. 

Nyitvatartás:
hétfő       09:00–16:00
kedd        09:00–16:00
szerda      10:00–18:00
csütörtök   09:00–16:00
péntek      09:00–16:00
szombat     Zárva
vasárnap    Zárva

E-mail: ugyfelszolgalat@cordongroup.hu
Tel: +36 1 231 4085


Átvevőpont: 
Care Center
1074 Bp. Rákóczi út 70-72. 

Nyitvatartás:
hétfő       10:00–18:00
kedd        10:00–18:00
szerda      10:00–18:00
csütörtök   10:00–18:00
péntek      10:00–18:00
szombat     10:00–15:00
vasárnap    Zárva


 E-mail: ugyfelszolgalat@carecenter.hu
 Tel: +36 1 231 4085


Garanciális feltételek

HIVATALOS  MAGYARORSZÁGI GARANCIA a vásárolt termékhez

Termékeinket a Magyarországon érvényben lévő jótállásra vonatkozó szabályoknak megfelelően forgalmazzuk!

Az általunk forgalmazott termékekhez tehát a garanciát, a gyártók magyarországi importőrei biztosítják Önnek. Így Ön élvezheti a szervizháttér biztonságát és a terméktámogatásokat. Csak ez a fajta garancia biztosítja, hogy szükség esetén, készülékét a lehető legrövidebb időn belül szakszerűen megjavítsák vagy tudjuk újra cserélni ha a szakszerviz úgy dönt!

A vonatkozó jogszabályok értelmében minden általunk forgalmazott új termékre minimum 12 hónap jótállás kötelező. Az ennél hosszabb jótállási időt az érintett termékeknél külön jelöljük! A jótállási idő kezdete a számla és a jótállási jegy dátuma.
    
A fogyasztóvédelmi előírásoknak megfelelően a termékek 72 órán belül észlelt meghibásodása esetén a meghibásodott termék cseréjére kötelezett a gyártó.
  
Jótállási igény az alább felsorolt iratok együttes bemutatásával érvényesíthető:

 • A termék teljes gyári csomagolása minden gyári kiegészítővel
 • A  nyugta vagy számla egy példánya
 • A cégünk által kiállított jótállási jegy
 • A termékhez gyárilag mellékelt GYÁRI GARNCIA JEGY


Ezek részleges vagy teljes hiánya esetén nem tudjuk a jótállási igényt elfogadni! 

A garanciális problémával cégünknek behozott készülékeket továbbítjuk a cégünknek garanciális hátteret biztosító vonatkozó beszállítónkhoz, aki intézkedik ezek mielőbbi javíttatásáról a vonatkozó jogszabályok betartása mellett. A garanciális javítások, átvizsgálások átfutási ideje jellemzően 1-2 hét, de a szervizek fenntartják a jogot arra, hogy ez az időtartam indokolt esetben hosszabb is lehet.

A 72 órás csere csak azokra a termékekre vonatkozik, amelyek meghibásodása rendeltetésszerű használat során történt . A nem rendeltetésszerű használatból fakadó meghibásodások ( pl. leesés következtében összetört, beázott, ráléptek, stb. ) cseréjének elkerülése miatt a gyártók, forgalmazók csak a hivatalos szerviz szakvélemény alapján vállalják a 72 órás cserét. Ennek megfelelően a további teendők a termék 72 órán belüli meghibásodása esetén:

 • Az észlelt meghibásodást be kell jelenteni a forgalmazó (eladó), gyártó/ importőr telefon számán vagy a központi szakszervizénél (bővebb információ telefonszám a termékhez mellékelt garancia levélben van). Ha a szerviz kivizsgálása alapján a bejelentés jogos, a gyártó vállalja a termék azonnali cseréjét.
 • Amennyiben egyértelmű, hogy rendeltetésszerű használat következtében történt a 72 órán belüli meghibásodás akkor természetesen azonnali cserét biztosítunk.
 • Amennyiben nem egyértelmű a rendeltetésszerű használat, akkor Webáruházunk is csak a hivatalos szakszerviz szakvéleményének ismeretében vállalja a meghibásodott termék 72 órán belüli meghibásodás cseréjét.
 • A termék meghibásodása esetén a csomagolásban lévő, vagy a számlával együtt Önnek átadott garanciajegy tájékoztatásának megfelelően kell eljárni.
 • Portósan küldött csomagokat nem vesz át Webáruházunk, azt minden esetben visszaküldi a feladónak
 • A garanciális visszajuttatás költségeit minden esetben a vásárló állja. 
 • Harmadik fél által javított, vagy szakszerűtlen kezelésből, beállításból és a garanciális feltételek alá nem eső problémák esetén a szállítás költségét nincs módunkban megtéríteni.
 • Amennyiben a szavatossági, vagy jótállási idő valamely terméknél nem került feltüntetésre, úgy annak jótállási vagy szavatossági ideje iránt érdeklődjön telefonon az ügyfélszolgálaton.