Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Termékek Menü

Yamaha AVENTAGE MX-A5000 11.2 házimozi végerősítő titán

Ár:
899.999 Ft
Gyártó: Yamaha
Cikkszám: YAM-MX-A5000-SLV
Nyomtatási nézet
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2018-12-13

Leírás

 

 

MX-A5000


Abszolút minőség, hatalmas teljesítmény. A 11 csatornás erősítő kiváló minőségű AVENTAGE sorozatú teljesítményt nyújt. A kifejezetten nagy merevségű alvázzal és a legmagasabb minőségi részekkel rendelkező erősítő kiegyensúlyozott csatlakozást biztosít az optimális teljesítmény érdekében.


Jellemzők:

  • 150 W csatornánként (8 ohm, 20 Hz-20 kHz, 0,06% THD, 2-ch hajtott)
  • 170 W csatornánként (8 ohm, 1 kHz, 0,9% THD, 2-ch hajtott)
  • Egyedi, nagyméretű toroid transzformátor
  • Aktuális visszacsatolás teljesítményerősítő három szakaszos Darlington áramkörrel
  • 27 000 μF egyedi blokk kondenzátorok
  • Bi-amping képesség csatornaválasztóval
  • Kézi indításvezérlés (trigger in/out és out/out)
  • Automatikus készenléti állapot

Nagy teljesítmény

Az MX-A5000 diszkrét, strukturált 11 csatornás erősítő erős mozgatóerőt biztosít, amely kiváló minőségű és teljesítményt nyújt minden csatorna számára. A CX-A5000 11,2-csatornás előerősítővel kombinálva dinamikus hangulatú hangzás érhető el, amellyel a Yamaha folyamatosan törekszik. Mindenféle hangforrással mély rezonanciát élvezhet, ami 11,2-es csatornák teljes skáláját felhasználja.

Speciálisan tervezett ház, ami véd a rezgések hatásaitól a nagyobb hangtisztaság érdekében

Ennek az erősítőnek a kompromisszummentes tervezési politikájának részeként a Yamaha egy erős merevségű, fejlett vázat hozott létre. Az váz merevségét H-alakú keresztkerettel erősítették meg, amely növeli a mechanikai szilárdságot, az alumínium oldalsó panelek alkalmazásával, amelyek növelik a ház merevségét, valamint egy háromrétegű szerkezet, független felső fedél és oldalpanelekkel. Minden külső rezgést a rackből vagy más forrásokból nehéz szigetelők vezetnek el. Az alsó burkolat közepén található ART (Anti-Resonance Technology) a kiegészítő rezgés elnyelésére szolgál. Ezen felül az MX-A5000 dupla fenékkel rendelkezik, amely 1/8 hüvelykes (1,6 mm) fekete acélból készült rezgéscsillapító lemezekből áll. A nehéz hűtőbordák és más részegységek támogatása érdekében egy bal oldali, független szerkezetre épül, amelyet merev vázszerkezettel erősítettek meg. Az alsó keret csökkenti a nagy teljesítményű transzformátor és a hőcserélő által előidézett vibráció átvitelét.


 

Szimmetrikus erősítő elrendezés
 

Ez csak egyike azon sok tervezési részletnek, amelyek mindegyike egy kiváló terméket segített létrehozni. A készülék belsejét úgy tervezték, építették, hogy a bal és jobb csatornák fizikailag és elektromosan el vannak szigetelve egymástól. Ez természetesen maximalizálja a csatornák elválasztását, de nagymértékben javítja a jel-zaj arányt, és hozzájárul a széles, nyitott hangzás eléréséhez.

A legmagasabb minőségű alkatrészek nagy teljesítményt érnek el

Az MX-A5000 egy olyan háromfázisú Darlington áramkörrel rendelkezik, amely kiváló fázis tulajdonságokkal rendelkezik, és ellenáll a hangsugárzók impedanciájának ingadozásának. A saját erejének teljes körű megvalósításához olyan kiváló minőségű, kiváló minőségű hangminőségű alkatrészeket használ, amelyeket szigorúan a hallgatási tesztek alapján választottak ki. A tápegység speciálisan kifejlesztett nagy teljesítményű, nagy hatékonyságú, nagyméretű toroid transzformátor. Két speciálisan kifejlesztett nagy kapacitású (27,000μF) blokk kondenzátor, minimalizálja az energiaveszteséget és nagy teljesítményű tápellátási kapacitással rendelkezik. Ez biztosítja a kiváló zenei kifejezésre képes hangot. A hangszóró kimeneti csatlakozói kiváló minőségű aranyozott típusok és kompatibilisek az Y csatlakozókkal az optimális hangszóró csatlakoztathatóság érdekében.


 

Zajálló, nagy megbízhatóságú, kiegyenlített csatlakozás
 

Elektromos zaj keletkezhet más AV-komponensekkel való összeköttetés miatt. Annak biztosítására, hogy az MX-A5000 és a CX-A5000 ne legyenek hatással a torzításra, a nagy hangzást kímélő, kiegyensúlyozott kapcsolatokat használják, ugyanazt a típust, amelyet általánosságban a professzionális audiovizuális eszközök használnak. Még az RCA kiegyensúlyozatlan kapcsolat olyan földi érzékelő átviteli módszert is alkalmaz, amely egyszerű kiegyensúlyozott átvitelt biztosít. És olyan esetekben, amikor az egyes XLR-csatornákat szelektív módon használják, az előerősítő és az erősítő alvázának áramlásának hatása eltávolításra kerül, minimálisra csökkentve a hangminőség romlását a kapcsolat miatt.

A 11.2-csatornás kimenet mellett 5 csatornás bi-amper és egyéb konfigurációk is lehetségesek

Az MX-A5000 és a CX-A5000 rugalmas rendszerépítést tesz lehetővé. Kiegészítve a 11 csatornás kimenetüket, amely maximalizálja a Cinema DSP HD3 teljesítményét és a legtöbbet kihasználja a hangszóróknak, támogatja a két erősítőt is a különálló erősítőket. Továbbá lehetővé teszi öt csatorna bi-am pingelését a 11 belső csatorna használatával. Az extra erősítők több zónát is táplálhatnak, lehetővé téve, hogy a rendszert egy hálószobában vagy a konyhában hallgassák.


Automatikus készenléti állapot

A kevesebb energia felhasználásával pénzt takarít meg. Az MX-A5000 rendelkezik automata készenléti funkcióval, amely 8 óra elteltével kikapcsolja a készüléket. Kikapcsolható egy hátsó kapcsoló segítségével és a trigger funkciója felülbírálja.


Bekapcsolás vezérlés a szinkronizált áramellátáshoz

A trigger funkció lehetővé teszi az automatikus tápfeszültség-szinkronizációt. Az előerősítő csatlakoztatása például a "Trigger In" aljzatba kapcsolja be és ki a készüléket az előerősítővel együtt. Egy másik komponens, például egy mélysugárzó csatlakoztatása a "Trigger Out" aljzatba szinkronizálja a komponens teljesítményét az MX-A5000-re. Ezenkívül a "Trigger In" aljzat bemenete kaszkádkapcsolatban is kiadható egy másik komponens, például egy másik erősítő (Through Out) teljesítményének szabályozására.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Hasonló termékek